Is het Hollands? Frans? Italiaans? Het is het allemaal. Vandaag maakt Fusion-kokkie de dienst uit in de keuken. We eten Hollandse stamppot met een romig Frans tintje en een in Italiaanse Parmaham gewikkelde petto di pollo, sorry, kipfilet. Het is heel makkelijk, dus laten we snel beginnen.

Dit heb je nodig voor 2 personen

2 kipfilets
1 zakje (250 gram) verse soepgroente
6 plakjes Parmaham
ongeveer 6-8 champignons in plakjes
1 sjalotje gesnipperd
1 zak (450 gram) CêlaVíta voorgekookte Oma's kruimige aardappelen
1 kruidenkaasje (80 gram) Boursin knoflook & fijne kruiden
ongeveer 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden
peper en zout uit de molen
olijfolie

Daar gaan we

* Bestrooi de kipfilet met peper en zout.
* Doe 2-3 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de kipfilets op halfhoog vuur gaar en lekker bruin.
* Kook ondertussen de aardappels met een beetje zout gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.


* Leg dakpansgewijs twee keer drie plakken parmaham over elkaar neer.
* Bestrooi de ham met de gedroogde Italiaanse kruiden.
* Draai het vuur laag haal de kipfilets eruit.
* Leg de gare kipfilets op de ham en wikkel ze erin.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

* Doe de kipfilet terug in de pan en laat het vuur op een klein pitje helemaal laag staan. Draai de pakjes af en toe om.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.


* Verhit in een andere koekenpan 1 eetlepel olie en fruit de soepgroente op middelhoog vuur in ongeveer 5 minuten gaar. Doe het kruidenkaasje erbij en verhit tot het een gesmolten saus is.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.


* Verhit ondertussen 1-2 eetlepels olie in een derde koekenpannetje en bak de champignons met het gesnipperde sjalotje op middelhoog vuur goed bruin. Bestrooi met zout en royaal zwarte peper.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.


* Giet de aardappels af en stamp ze grof. Doe het soepgroentemengsel erbij en schep door elkaar tot een smeuïge stamppot.
* Doe de stamppot in een (voorverwarmde) schaal en leg daarop de kipfilets en de gebakken champignons. Fusionkokkie zegt: Eet smakelijk!