Belangrijke zintuigen komen aan bod

Als je wilt kijken, lezen, luisteren en proeven dan ben je hier aan het juiste adres want hier worden een aantal belangrijke zintuigen aan het werk gezet. Als freelance redacteur, journalist en auteur ben ik dagelijks met die die zintuigen in de weer en ik wil je er graag deelgenoot van maken.

Lees nieuwtjes, columns, fictieve verhalen en feuilletons. Lees ook recensies over films, televisie, het aanbod van streamingdiensten en natuurlijk boeken. Of beluister podcasts van eigen makelij. Trek gekregen? Pak dan een van de lekkere recepten. Zeg, je komt toch zeker wel vaker terug?

Columns

Van commentaar aan de keukentafel tot een mening over de wereld.

Geblaat

Lees hoe oude en nieuwe advertenties je fantasie kunnen prikkelen.

Klik hier voor het feuilleton

Wie vermoordde Alida op de Merwekade? speelt zich af in 1928. We verplaatsen ons naar de historische binnenstad van Dordrecht waar niet alles is wat het lijkt.

Boeken van Caty

In verschillende genres zijn van Caty Kroon inmiddels dertien boeken verschenen. Ze variëren van fictie tot non-fictie. De laatste fictie zijn delen uit de Rick Benson-serie. November 2022 verscheen het zevende deel over de fictieve rechercheur Rick Benson. Alle boeken uit deze serie zijn overigens afzonderlijk te lezen.